İngiliz Futbolunun Efsane İsmi Kevin Campbell Hayatını Kaybetti

İngiliz Futbolunun Efsane İsmi Kevin Campbell Hayatını Kaybetti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.06.2024
A+
A-

İngiliz Futbolunun Efsane İsmi Kevin Campbell Hayatını Kaybetti

Kevin Campbell'dan Trabzonspor itirafları! - Kuzey Ekspres

Trabzonspor, Arsenal ve Everton formalarıyla tanınan eski İngiliz golcü Kevin Campbell, 54 yaşında yaşamını yitirdi. Uzun süredir ciddi bir hastalık nedeniyle hastanede yatan Campbell’in ölümü, Nottingham Forest’tan takım arkadaşı Mark Crossley tarafından doğrulandı. Daily Record’un haberine göre, Mayıs ayının sonundan itibaren hastanede olan Campbell’in hastalığının detayları paylaşılmadı.

Arsenal, eski forveti Kevin Campbell’ın ölümünü sosyal medya hesaplarından duyurdu. Açıklamada, “Eski forvetimiz Kevin Campbell’ın kısa bir hastalıktan sonra hayatını kaybettiğini öğrenmekten büyük üzüntü duyuyoruz. Kevin, kulüpteki herkes tarafından çok seviliyordu. Bu zor zamanda hepimiz onun arkadaşlarını ve ailesini düşünüyoruz. Huzur içinde yat Kevin.” denildi.

Everton, yaptığı açıklamada, “Everton’daki herkes, eski forvetimiz Kevin Campbell’ın 54 yaşında vefat etmesinden dolayı derin bir üzüntü içindedir. O, sadece Goodison Park’ın gerçek bir kahramanı ve İngiliz futbolunun simgesi değil, aynı zamanda onunla tanışan herkesin bileceği gibi olağanüstü bir insandı. Huzur içinde yat Super Kev.” ifadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.