Kerem Aktürkoğlu’na Yeni Bir Teklif Daha!

Kerem Aktürkoğlu’na Yeni Bir Teklif Daha!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.06.2024
A+
A-

Kerem Aktürkoğlu‘na Yeni Bir Teklif Daha!

Kerem Aktürkoğlu'na La Liga'dan teklif; iki kulüp bonservis rakamını  görüşüyor

Transfer sezonu açıldığında Galatasaray, oyuncularına gelen teklifleri değerlendirecek. Bu sezon yaşadığı sıkıntılar nedeniyle ayrılığı düşünen Kerem Aktürkoğlu’na Real Sociedad’dan uzun süredir teklif olduğu söyleniyordu. Şimdi ise farklı bir ülkeden de önemli bir teklif aldığı iddia ediliyor. İşte tüm detaylar…

Kerem Aktürkoğlu EURO 2024’te Parlıyor

Ligler bitti, şimdi EURO 2024 heyecanı var. Almanya’da düzenlenen turnuvada A Milli Takımımız da sahne alıyor. Kadronun önemli isimlerinden Kerem Aktürkoğlu, yaz transfer döneminin gözde oyuncularından biri oldu. Galatasaray’daki başarılı performansının ardından Avrupa’ya açılmak isteyen Kerem, birçok ligden ilgi görüyor. Real Sociedad’ın en ciddi talip olduğu belirtilirken, son gelişmelere göre Kerem EURO 2024 sonrası büyük bir sürpriz yapabilir. Bundesliga ve LaLiga’nın yanı sıra, Ligue 1 ekibi Lille de onu yakından takip ediyor.

Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Menajerinden açıklama geldi  - Kartal Gazetesi

Lille’in Kerem Aktürkoğlu Planı

Real Sociedad ile transferin gerçekleşmesi beklenirken, Lille’in de Kerem Aktürkoğlu’nu kadrosuna katmak istediği ortaya çıktı. Fransız kulübü, EURO 2024 sonrasında milli oyuncu için Galatasaray’ın kapısını çalmayı ve transferi bitirmek için her türlü yolu denemeyi planlıyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.