Trump: “Başkan Seçilirsem Bitcoin Altını Geçecek” Dedi, Tam Tersi Oldu

 Trump: “Başkan Seçilirsem Bitcoin Altını Geçecek” Dedi, Tam Tersi Oldu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.07.2024
A+
A-

 Trump: “Başkan Seçilirsem Bitcoin Altını Geçecek” Dedi, Tam Tersi Oldu

ABD’de Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump, kripto para zirvesinde iddialı açıklamalar yaptı. Başkan seçilmesi halinde Bitcoin’in altını geçeceğini öne süren Trump, “ABD, gezegenin kripto başkenti ve dünyanın Bitcoin süper gücü olacak. Bitcoin ve kripto piyasası hiç olmadığı kadar yükselecek.” ifadelerini kullandı. Ancak, Trump’ın açıklamalarının ardından Bitcoin yaklaşık 2 bin dolar değer kaybetti.

 Trump: "Başkan Seçilirsem Bitcoin Altını Geçecek" Dedi, Tam Tersi Oldu

“Başkan Olursam Bitcoin Altını Geçecek” Sözü, Bitcoin Düşüşe Geçti

Donald Trump, Cumhuriyetçilerin başkan adayı olarak katıldığı kripto para zirvesinde, başkan seçilmesi halinde Bitcoin’in altını geçeceğini iddia etti. Trump, “ABD, gezegenin kripto başkenti olacak ve Bitcoin süper gücü haline gelecek.” dedi. Ancak, bu açıklamaların ardından Bitcoin yaklaşık 2 bin dolar değer kaybetti ve 68.500 seviyelerinden 66.900 seviyelerine düştü.

“ABD Kripto Başkenti Olacak” Dedi, Bitcoin Değer Kaybetti

Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump, katıldığı kripto para zirvesinde, başkan seçilirse Bitcoin’in altını geçeceğini ve ABD’nin kripto başkenti olacağını söyledi. Trump’ın iddialı sözlerinin ardından Bitcoin yaklaşık 2 bin dolar değer kaybederek, 68.500 seviyelerinden 66.900 seviyelerine geriledi.

Trump: “Bitcoin Altını Geçecek” Dedi, Bitcoin Değer Kaybetti

ABD’de Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump, kripto para zirvesinde yaptığı konuşmada, başkan seçilmesi halinde Bitcoin’in altını geçeceğini öne sürdü. Trump, “ABD, gezegenin kripto başkenti ve Bitcoin süper gücü olacak.” dedi. Ancak, Trump’ın bu açıklamalarının ardından Bitcoin yaklaşık 2 bin dolar değer kaybetti ve 68.500 seviyelerinden 66.900 seviyelerine düştü.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.