Altun Yapı Buca İzmir Projesi

Altun Yapı Buca İzmir Projesi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.08.2024
A+
A-

Altun Yapı Buca İzmir Projesi

İnşaat sektöründe uzun yıllardır başarılı bir şekilde faaliyet gösteren Altun Yapı, İzmir’in büyük ilçesi Buca’da büyük bir projeyi hayata geçirdi. Altun Yaşam Kompleksi, 3 kat kapalı otopark, 442 bağımsız konut ve 81 mağazadan oluşuyor. Projenin yarısı şu anda tamamlanmış durumda.

Proje Hakkında Serkan Altun’un Açıklamaları

Altun Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Altun, Buca’daki Altun Yaşam Kompleksi’ne büyük bir ilgi gösterildiğini belirtti. 2023 Eylül’de başlatılan projenin şu ana kadar yarısının tamamlandığını söyleyen Altun, “Projemiz, Dokuz Eylül Üniversitesi, Begos Sanayi Bölgesi ve yeni metro hattının yanında bulunuyor. Buca Tınaztepe’deki projemiz, otobana giriş noktalarının tam ortasında konumlanıyor,” dedi.

Altun Yapı Buca İzmir Projesi

Buca’nın yüksek nüfusuna rağmen ticari alan eksikliğinden bahseden Altun, “Projede yer alan 81 mağazalı alışveriş merkezi bizi memnun ediyor. Uluslararası markaları Buca’ya getirip kaliteli hizmet sunma şansını yakalayacağız. AVM bölümümüz, yatırımcıların ve markaların ilgisini çekiyor. Proje tamamlandığında, 81 mağaza, ortak alanlar, konser alanları ve stant alanları ile hizmete girecek,” şeklinde konuştu.

Akıllı Sistemler ve Modern Teknoloji

Serkan Altun, projede kullanılan modern teknoloji ve akıllı sistemlerle ilgili bilgi verdi: “Projemiz, en son teknolojilerle donatıldı ve yapım şartnameleri dikkatlice hazırlandı. Tamamlandığında Buca’ya önemli bir katkı sağlayacak. İlçede bulunan Dokuz Eylül Üniversitesi ve Tınaztepe Üniversitesi nedeniyle öğrenci nüfusu yüksek. Öğrenciler için konaklama ve sosyal alan eksikliği mevcut. Projemiz, öğrencilere rahat bir yaşam alanı ve sosyal imkanlar sunarken, aileler için de cazip bir merkez olacak.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.