Mourinho’yu Sinirlendiren Gazeteci Sorusu: Bu Sorunun Tekrarı Kime Ne Sağlar?

Mourinho’yu Sinirlendiren Gazeteci Sorusu: Bu Sorunun Tekrarı Kime Ne Sağlar?
REKLAM ALANI
Yayınlama: 14.08.2024
A+
A-

Mourinho’yu Sinirlendiren Gazeteci Sorusu: Bu Sorunun Tekrarı Kime Ne Sağlar?

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nde başarısız olmasının ardından basın toplantısında bir gazetecinin ”Fenerbahçe bugün neyi yanlış yaptı?” sorusu üzerine Teknik Direktör Jose Mourinho oldukça sinirlendi. Mourinho, ”Maçı izledin mi? İzlemene rağmen bu soruyu nasıl sorabiliyorsun?” şeklinde tepki gösterdi.

Jose Mourinho, Aziz Yıldırım'la yaptığı görüşmeyi aktardı: "İzin almadım"-  Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Fenerbahçe’nin Lille ile 1-1 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi’ne veda ettiği karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Jose Mourinho’dan açıklamalar geldi. Mourinho, “Dürüst olmaya özen gösteririm. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Takım olarak her şeyi yaptık; taktiksel ve duygusal olarak. İki topumuz direkten döndü ve birkaç net fırsat kaçırdık. Bugün sadece bir takım galibiyeti hak etti. Şampiyonlar Ligi önemli bir destek olacaktı, ancak bu fırsatı kaybettik. Şampiyonlar Ligi’ni kazanma ya da finale çıkma şansımız yoktu, belki büyük takımları yenebilirdik ama bu şansı da kaçırdık. Avrupa Ligi’nde başarılı olabiliriz, ‘eğer’ demiyorum” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe’nin Lille karşısındaki 1-1’lik sonuç sonrası bir gazetecinin “Fenerbahçe bugün neyi yanlış yaptı?” sorusuna sinirlenen Mourinho, “Maçı izledin mi? İzledikten sonra hala bu soruyu nasıl sorabiliyorsun?” şeklinde tepki verdi. Mourinho’nun bu açıklamaları medyada geniş bir yankı buldu. Ayrıca, hakem performansını eleştirerek verilen penaltının sadece hakemin bilgisiyle verildiğini ifade etti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.