Devlet Bahçeli’den kürsüde ‘reform’ mesajı: ‘Türk siyasetinin yeni bir kalkınma hamlesine ihtiyacı var’

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin Meclis’teki grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Devlet Bahçeli’den kürsüde ‘reform’ mesajı: ‘Türk siyasetinin yeni bir kalkınma hamlesine ihtiyacı var’
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.11.2023
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM’deki haftalık grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor.

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

* Siyaset soğuk tandırdan sıcak ekmek alma hesabı yapanların, rüyasında sinek avına çıkanların, yalanı kana kana içip de bir damla hakikati yudumlamaktan aciz olanların harcı olamaz.

“TÜRK SİYASETİNİN REFORMA İHTİYACI VAR”

* Türk siyasetinin bir ahlak reformuna, yeni bir kalkınma hamlesine, bir toparlanmaya ihtiyacı vardır. Bunu da MHP ve Cumhur İttifakı gerçekleştirmeye muktedirdir. Günübirlik siyaset yapmıyoruz, güdümlü siyaseti tanımıyoruz. Kuru gürültüden ibaret bir siyaseti takmıyoruz. Her söylenene kulak kabartmıyoruz. Kof söyleyene, boş söyleyene, çok söyleyene aldırmıyoruz.

* Bugün hepimizin öncelikli görevi dünyadaki yaşanan gelişmeleri kavramak ve insanlığın ortak geleceğini adil ve sağ duyulu teklifler getirmektir. Daha huzurlu, güvenli ve gelişmiş bir Türkiye önceliğimizdir. 

“GÖNÜL KAZANMAK İSTİYORUZ”

* Esaret ile özgürlük arasında mekik dokuyan çürüklerin kime çektiği bellidir, belgelidir, bilinmektedir. Ama bizim de hangi muhteşem köke çektiğimiz bariz bir gerçektir. Gönül verdik ülkemize, gönül kazanmak istiyoruz.

AYRINTILAR GELECEK…

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.