2023 yılında App Store’da en çok indirilen uygulamalar açıklandı

Apple, Türkiye’de en çok indirilen oyun ve uygulamaları listeledi. Buna göre en çok indirilen oyun PUBG Mobile oldu. Peki diğer kategoriler nasıl?

2023 yılında App Store’da en çok indirilen uygulamalar açıklandı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 12.12.2023
A+
A-

Apple’ın uygulama mağazası için yeni 2023 yılında en çok indirilen uygulamalar açıklandı. Buna göre ücretsiz oyun tarafında en çok indirilen PUBG Mobile oldu.

En popüler ücretli oyun ise Minecraft olurken, en popüler Apple Arcade oyunu da Football Manager 2024 Touch oldu. En popüler ücretsiz uygulama ise şaşırtmayacağı gibi WhatsApp, en popüler ücretli uygulama Deprem Ağı oldu.

İşte 2023 yılında App Store’da en çok indirilen uygulamalarEn popüler ücretsiz oyunlarPUBG MOBILE101 Yüzbir Okey PlusSubway SurfersRobloxRoyal MatchWords of WondersCandy Crush SagaHay DayGardenscapesTraffic RiderEn popüler ücretli oyunlarMinecraftAylık DistopyaMesihPlague Inc.Earn to Die 2Hitman SniperBaşkanlarRFS – Real Flight SimulatorGrand Theft Auto: San AndreasMONOPOLYEn popüler Apple Arcade oyunlarıFootball Manager 2024 TouchNBA 2K23 Arcade EditionGetting Over It+Gear.Club StradaleJetpack Joyride 2Asphalt 8: Airborn+Angry Birds ReloadedSneaky SasquatchDead Cells+En popüler ücretsiz uygulamalarWhatsAppInstagramThreadsYouTubeTikTokGoogleGoogle HaritalarTrendyolCapCut – Video Editore-DevletEn popüler ücretli uygulamalarDeprem AğıHarika HaftalarGSE SMART IPTV PROShadowrocketForestCamScanner+Blitzer.de PROJSPS APPMilGPSThreema.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.