Sakatlıklar harekete geçirdi: Fenerbahçe’de transfer yolda!

Süper Lig’in 11. haftasında cumartesi günü kendi sahasında Trabzonspor’u konuk edecek Fenerbahçe’de Djiku, Becao, Fred ve Serdar Aziz’in sakatlıkları sebebiyle sarı-lacivertli yönetim transfer kararı aldı.

Sakatlıklar harekete geçirdi: Fenerbahçe’de transfer yolda!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.11.2023
A+
A-

Fenerbahçe’de işler yolunda giderken Djiku, Becao, Fred ve Serdar Aziz’in sakatlanması planları bozdu.

Becao’nun hamstring grubundan tendonunda kopma, Fred’in kasık bölgesinde 2. derece yırtık tespit edildi. Becao’nun 2.5 ay, Fred’in ise 1 ay sahalardan uzak kalması öngörülüyor. Ameliyat edilen Serdar Aziz 2, Djiku ise 1 ay forma giyemeyecek.

Sakatlıklar harekete geçirdi: Fenerbahçe'de transfer yolda!

SAMET AKAYDIN’IN SON DURUMU

Savunmanın dört önemli isminin sakatlıklarının ciddi olması sarı-lacivertlilerde moralleri bozarken teknik heyetin de işini zorlaştırdı. İsmail Kartal ve ekibi, ocak ayındaki ara transfer döneminde yeni oyuncular için harekete geçti. Stopere 2 transferin yapılması gündemde. Ancak bunun yapılması için de iki yabancı oyuncunun gönderilmesi gerekiyor.

Kontrolleri yapılan Samet Akaydın’ın ciddi bir durumunun olmadığı açıklandı.

Sakatlıklar harekete geçirdi: Fenerbahçe'de transfer yolda!

ÜÇ KRİTİK KARŞILAŞMA

Fenerbahçe ’yi milli ara öncesi üç kritik maç bekliyor.

Sarı-Lacivertliler, ligde cumartesi günü Kadıköy’de Trabzonspor’u konuk edecek. Fenerbahçe, namağlup lider olduğu UEFA Konferans Ligi’nde 9 Kasım’da Bulgaristan deplasmanında Ludogorets’le karşılaşacak. Sarı-Lacivertliler bu mücadelenin ardından 12 Kasım’da ligde sezonun flaş ekibi Adana Demirspor deplasmanına çıkacak.

Teknik direktör İsmail Kartal, 3 maçı da kayıpsız geçmenin planlarını yapıyor. Öte yandan F.Bahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısı, 5 Kasım’da Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılacak.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.